AKTUALITYKORONAVÍRUSOdkazy starostu

Ďalšie testovanie je za nami

V sobotu a v nedeľu 23. – 24. 1. 2021 prebehlo v Dechticiach testovanie obyvateľov AG testami na COVID-19.  Testovalo sa v mobilnom odberovom mieste (MOM), ktoré rovnako, ako pri predchádzajúcom testovaní bolo na futbalovom štadióne.

Za dva dni bolo otestovaných 897 osôb. V 18 prípadoch bol test pozitívny (2%).

Dovolím si touto cestou, ako starosta obce aj ako zriaďovateľ mobilného odberového miesta, poďakovať všetkým občanom , ktorí sa počas testovania správali disciplinovane a prispeli k pokojnému a bezproblémovému priebehu celej akcie.

Zvlášť ďakujem tým, ktorí sa na testovaní podieľali a odviedli kus poctivej práce.
V prvom rade to boli naši zdravotníci Tomáš Bartoš, Milada Šéryová, Karol Závodský, Aneta Hoti a Ivana Baničová, ktorí odoberali vzorky, Dominik Sliva, Alžbeta Slivová, Zdenka Mašková a Michal Maška, ktorí zvládali náročnú administratívu a v neposlednom rade naši hasiči – Marek Stacho, Dávid Švec, Matúš Sliva, Patrik Hutta, Adrián Ciutti a Boris Manca, ktorí sa starali o dezinfekciu, organizáciu i poriadok. Ďakujem a príslušníkovi PZ SR Lukášovi Rytířovi a príslušníkovi ozbrojených síl SR Róbertovi Mihulcovi za súčinnosť pri zvládaní celej akcie. 

V neposlednom rade ďakujem aj v mene celého kolektívu Jarmile Pauerovej a Viere Jakúbkovej za špeciality a maškrty, ktoré nám nezištne venovali.

Ešte raz všetkým ďakujem
                                                      Váš starosta Karol Zachar    

Zobraziť viac

Súvisiace články

Mohlo by vás zaujímať
Zatvoriť
Tlačidlo Späť hore