AKTUALITYMO ZP

Pobyt na Liptove – MO ZP Dechtice

V dňoch 16.-19.8.2023 sa 42 členov MO ZP Dechtice zúčastnilo spoločného pobytu na Liptove….Penzión pod Barancom. Úžasné miesto na pobyt ,krásna vyhliadka z parkoviska, výborná strava, ústretový vedúci….nemohlo nám byť lepšie.

Začali sme návštevou maľovanej Dedinky Čičmany…obdiv patril múzeám a najstaršej maľovanej drevenici. Druhý deň nás čakala hodinová plavba loďou Mária po Liptovskej Mare. Po obede sme navštívili Artikulárny evanjelický kostol vo Svätom Kríži. Nádherná pamiatka, zákaz fotografovať interiér. Tretí deň patril Skanzenu Pribylina a Demänovskej jaskyni. Nakoľko sme organizácia zdrav postihnutých, poklona patrí tým čo navštívili v plnej paráde jaskyňu. V sobotu sme sa rozlúčili po raňajkách s personálom penziónu a pokračovali sme do Čutkovskej doliny,kde sme objavili krásnu, takmer panenskú prírodu …skrátka úžasné prostredie. Po obede sme navštívili krásnu dedinku Vlkolínec a naša cesta smerovala domov, kde sme dorazili v pohode a zdraví vo večerných hodinách.

Ďakujeme vedeniu Penzióna pod Barancom za milé prijatie, cítili sme sa úplne úžasne. Ďakujem šoférovi Štefanovi za bezpečnú jazdu a hlavne trpezlivosť. Pobyt splnil svoj účel, všetci účastníci došli domov v pohode a plní zážitkov.

Náš pobyt finančne podporil TTSK, vďaka ktorému sme zakúpili vstupenky do múzeí. Ďakujeme  

Zobraziť viac

Súvisiace články

Mohlo by vás zaujímať
Zatvoriť
Tlačidlo Späť hore