FutbalŠport a organizácie

Športový sviatok v Dechticiach

24. 9.2011 prebehlo slávnostné odovzdanie nového objektu na futbalovom štadióne
TJ Družstevník Dechtice

Program začal o 13:30 svätou omša vo farskom kostole sv. Kataríny v Dechticiach. Potom sa sprievod za zvukov dychovej hudby Dechtičkanka presunul na futbalový štadión, kde miestny farár mgr. Mário Bosý posvätil nové šatne i tribúnu.

Potom už iniciátor, organizátor a gestor celej prestavby Ján Rajníc, spolu so starostom obce Karolom Zacharom prestrihli pásku a odovzdali tak objekt športovcom a športovej verejnosti. K prítomným sa prihovorili Ján Rajíc, Karol Zachar, Prof.Jozef Šimončič,Csc, Mgr.Andrej Kolesík a Dr.Ján Ikrény.
Zásluhy Jána Rajníca ocenila obec Dechtice čestným občianstvom, ktoré mu bolo pri tejto príležitosti slávnostne udelené, ako prejav vďaky.
O 16:00 začal futbalový zapas medzi družstvom mužov TJ Družstevník Dechtice a internacionálmi Lokomotívy Trnava. V prestávke odohrali zaápas brigádnici, krorí sa podielali na výstavbe šatní.

Program spestril Zmiešaný spevácky zbor z Dechtíc, skupina Trio Band Ples a dychová hudba Dechtičanka.
Voľná zábava pokračovala do neskorých večerných hodín.

Práce začali v sobotu 5.3.2011 búraním takmer celého objektu starých šatní. Celá akciu prebiehala na základe Zmluvy o spolupráci pri rekonštrukcii strechy a prístavby tribúny na futbalovom ihrisku, ktorú uzatvorila obec Dechtice s Jánom Rajnícom, miestnym rodákom, ktorý celú akciu zastrešoval.[divider]

Športový sviatok v Dechticiach VIDEO   © Real Horeblawski Studio
VIDEO © Real Horeblawski Studio
Zobraziť viac

Súvisiace články

Mohlo by vás zaujímať
Zatvoriť
Tlačidlo Späť hore