Kultúra a spoločenský životZáhradkári

Výstava ovocia a zeleniny 2019

Miestna organizácia Slovenského zväzu záhradkárov organizovala a pripravila Jesennú výstavu zeleniny a ovocia v KD Dechtice. Vystavené boli výsledky práce našich záhradkárov. Okrem krásnych exponátov ovocia a zeleniny, ktoré dopestovali naši záhradkári, boli vystavené aj iné produkty šikovných rúk našich vystavovateľov.  Výstava bola krásne, vkusne a vtipne naaranžovaná.

Starosta obce ďakuje všetkým organizátorom. Menovite Alene Herrmannovej, Libuše Závodskej ( Mudrochovej), Emílie Síkelovej, Márie Hlavatovičovej a predsedovi MO SZZ Petrovi Hlavatovičovi.

Dechtice, 28.-29.9.2019
Miestna organizácia Slovenského zväzu záhradkárov zorganizovala 28.-29.9.2019 v dechtickom kultúrnom dome jesennú výstavu zeleniny a ovocia

Vo vkusnej a miestami aj vtipne poňatej expozícii boli vystavené nielen pestovateľské výsledky práce miestnych záhradkárov, ale aj iné produkty šikovných rúk miestnych nadšencov a artefakty, súvisiace s nosnou témou..

Na organizácii výstavy sa podieľali hlavne členovia ZO SZZ v Dechticiach  Alena Herrmannova, Libuša Závodská, Emília Síkelová, Mária Hlavatovičová a v neposlednom rade aj čerstvý predseda ZO SZZ Peter Hlavatovič.

Za odvedenú prácu organizátorom poďakoval starosta obce Dechtice, ktorý si výstavu so záujmom prezrel.

VIDEO – Bez komentára

 

» Fotoalbum

Zobraziť viac

Súvisiace články

Mohlo by vás zaujímať
Zatvoriť
Tlačidlo Späť hore